sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Mikkelipuisto






Käväisin Mikkelipuistossa hakemassa ideoita pihalle, mutta kyllä se meni lähinnä ihanien kasvien ihmettelyyn, mutta näki siellä myös rakenteilla olevia kokonaisuuksia. Kannatti käväistä.

Toisen romu



on toisen aarre.

torstai 28. heinäkuuta 2011

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha





Kaisaniemen puutarha on ihana paikka ihan Helsingin rautatieaseman kupeessa. Ulkonakin riittää katseltavaa ja ihasteltavaa jos ei halua sisälle mennä. Tykkään niin.

tiistai 26. heinäkuuta 2011


Olen käsitöiden aloittamisen mestari



Innostun aloittelemaan erinäisiä käsitöitä mutta se, että saisin niitä valmiiksikin on aina haasteen takana. Nyt on kuitenkin valmistunut kaksi lahjaa. Synttäreitä juhlittiin helmikuun loppupuolella, ei siis puoltakaan vuotta myöhässä nämä lahjani.

Enkelikauppa alkaa olla valmis





Olen väsäillyt enkelikauppaan  tauluja ja muuta tavaraa ja se alkaa olla nyt aika sopivasti täynnä. Vielä sinne pitäisi saada kassakone, ehkä jotain muutakin.

maanantai 25. heinäkuuta 2011

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Van Goghin tunnelmissa


Olen aina pitänyt Van Goghin huone Arlesissa maalauksesta, jonka tunnelmaa olen tässä yrittänyt tavoitella. Aika vaikeaa.

lauantai 16. heinäkuuta 2011

perjantai 15. heinäkuuta 2011

tiistai 12. heinäkuuta 2011

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Lumoava maisema


Oltiin eilen juhlissa, ja juhlapaikka lumosi minut täysin. Terassilta avautui tämä huikea maisema.




Pihalta löytyi vielä kukkia yrttejä. Niin kaunista.

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Aamun inspiraation tulos


 Olin suunnittellut pianoon tällaisia kynttilöitä ja nyt sain ne tehtyä. Lisäsin pianoon myös vahauksen. Isoäidinneliöistä tehty peitto on nyt kasassa, mietiskelen vielä pistäisinkö reunaan kerroksen vihreää.

Nasu lähetti minulle väriswapin, jossa oli tämä kristallikruunu. Haaveilin kynttilöitä myös  kattovaloon joten tuunasin sitä hieman. Lisäsin siis alkuperäiseen kruunuun kynttilät. Värin puolesta tuo kruunu oli juuri sopiva tänne. Otin kruunun tieltä pois portaat kuvauksen ajaksi ja aloin miettiä mentäisiinkös yläkertaan jostain muualta. Mutta kuva on kyllä huono, oli portaita tai ei;)

Vihreää ja violetin sävyjä




Aamukuvat pihalta on vihreän ja violetin eri sävyjä, mutta puuhailen myös vihreä-liilan olkkarin kimpussa, joten vihreä ja violetti olkoon päivän teema tässä blogissa.

torstai 7. heinäkuuta 2011

isoäidinneliöt

Keskeneräinen pikkupeitto isoäidinneliöistä, ihan pakko mallailla sitä punaisen talon olkkarin nojatuoliin. Kiva siitä tulee.

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Oman pihan herkkiksiä



Voisipa näihin kuviin lisätä tuoksun.

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Perhosia




Nilsiästä löytyy hurjasti niittyjä ja metsämaita, joissa perhoset näyttävät viihtyvän. Olivat vaan kovin kiireisiä, joten en saanut kuvaa kuin tästä pienestä kaunokaisesta...oikea "kalajuttu" tämä;)